Warning: Parameter 1 to aocProfiles::latestUserPosts() expected to be a reference, value given in /home1/byrev/public_html/poeziisiversuri.com/wp-includes/plugin.php on line 505

Warning: Parameter 1 to aocProfiles::recentUserComments() expected to be a reference, value given in /home1/byrev/public_html/poeziisiversuri.com/wp-includes/plugin.php on line 505

Florin Dan Gherlea

View this author's posts

Informatii Generale

Real Name: Gherlea Florin Dan
Member Role: Author
Member Since: June 4, 2011 | 7:42 pm

Despre mine

Biografie Florin Gherlea

Florin Dan Gherlea s-a născut pe 02 aprilie 1989 în localitatea Oradea judeţul Bihor, aici crește și copilărește într-o familie modestă. A urmat Liceul Economic „Partenie Cosma” unde şi-a dezvoltat pasiunea pentru muzică, ulterior aprofundând-o și transformând-o într-o carieră, dar tot aici își dezvoltă pasiunea pentru poezie.
A urmat studiile Universitare Oradea la FACULTATEA DE ŞTIINŢE ORADEA “ŞTIINŢA MEDIULUI” Ecologie si Protecţia Mediului.

În toamna anului 2009 Florin Dan Gherlea pune bazele unui proiect muzical numit ”keepflow” alături de Alin Radu, Vultur Dacian, Alex Ardelean, Oana Târb, Idu Andrei, Petcu Cristian și mulți alții, proiect care s-a concretizat prin finalizarea mai multor piese muzicale.
Debutează în muzica românească în anul 2010 alături de rUana (Oana Târb) cu două piese deodată ”Star of night” și ”High”, iar la finele anului lansează și primul sau disc muzical cu numele ”Star of night”.

În vara anului 2011 își face publică prima lui lucrare și anume "Scrisoare de adio" care se bucura de un entuziasm din partea cititorilor de toate vârstele. Cu trei luni mai târziu își face publică și prima poezie "Treceam grăbit" o poezie cu un mesaj plăcut impresionant, urmând în timp publicarea mai multor poezi care într-un sfârșit s-au adunat toate într-un prim volum de poezii intitulat ”PARTE DIN MINE”.

După o pauză de aproximativ un an jumate Florin revine cu o schimbare în stilul muzical adoptând un nou stil propice pentru el. Piesa ”Bun rămas” alături de ”Anca Duma” se bucură de o audiență mare și un feedback pozitiv din partea ascultătorilor.
În același stil în anul 2014 lansează primul single solo din cariera muzicală cu numele ”Cu gândul la tine” una dintre cele mai bune piese ale lui care se ridică la nivelul celor mai in vogă melodii ale anului 2014.
În perioada anilor 2010-2015 face parte dintr-o agenție de modeling unde spune că s-a dezvoltat din toate punctele de vedere și care i-a prins foarte bine în viitor pe toate planurile.

Date de contact

Website: florin-gherlea.wix.com/keepflow
E-mail: florin_02apr@yahoo.com
Yahoo IM: florin_02apr